09 373 87 80
  • Bekijk extra vermogen
Chiptunen Bentley Continental GTC

De finishing touch van de Bentley Continental GTC 6.0 W12.

De finishing touch van de Bentley Continental GTC 6.0 W12.

Bentleys, alledaags kunt u ze niet noemen. Badend in luxe, een afwerking van het hoogst mogelijke niveau en altijd een dikke motor onder de kap. Beschikt u over een GTC, dan kan u ook van de zon genieten. Voeg daar een 6.0 W12-motor aan toe en u hebt de droomauto van elke zichzelf respecterende stervoetballer te pakken. Maar voor de puntjes op de i moet een Bentley toch eerst langs bij ZIPtuning!

De W12-motor met dubbele turbo levert standaard 560 pk en laat de kolos van 2.485 kg accelereren tot 312km/u. Toch merken we dat vele Bentley rijders vragende partij zijn voor een ZIPtuning optimalisatie, zelfs deze week nog.

De GTC 6.0 W12 van de betreffende klant is volledig geoptimaliseerd. De trekkracht nam toe met 103 Nm en komt daarmee uit op 753 Nm. De vermogenstestbank gaf na de optimalisatie 627 pk aan.

Na een bezoek aan ZIPtuning is de GTC er helemaal klaar voor. In staat om het cabrio-snelheidsrecord van 325km/u te breken en voorzien van nog betere prestaties, een lager verbruik en een mooier motorkarakter!

Bekijk hier het filmpje van de door ons getunede GTC.Pieter Paul Castelein