09 373 87 80
  • Bekijk extra vermogen
Chiptunen Renault Megane 1.5 dCI

Rijplezier voor de populaire en zuinige leasestation

Rijplezier voor de populaire en zuinige leasestation

Sommige mensen zien hun auto als een vervoersmiddel om van A naar B te komen. Logisch, daar is het immers ook voor bedoeld. Bij ZIPtuning willen we méér. We geloven erin dat u moet genieten van het leven. Ook als u onderweg bent. De Power Package voor de Megane 1.5 dCi voegt plezier aan uw auto toe, met behoud van een aangenaam verbruik.

 

Duurzaam rijplezier

Wij zijn van mening dat we samen moeten werken aan een leefbaar klimaat, maar dat hoeft niet ten koste te gaan van plezier. Door duurzame technieken, innovatieve oplossingen en jaren aan ervaring vinden we een balans die onze tuningsproducten onderscheiden. Uw auto kan daar van profiteren.

 

Een snelle station

Het nieuwe Power Package voor de Renault Megane 1.5 dCI 110 is daar een goed voorbeeld van. Onze ingenieurs zijn een maand bezig geweest om een chiptuning te ontwikkelen die aan onze strenge eisen en verwachtingen voldoet. Wie geen behoefte heeft aan brandstofverslinder maar wel opzoek is naar kracht, is met de Power Package voor ecomotoren goed bediend.

 

Een professionele afstelling

Met het professioneel afstellen van de motor weet ZIP het motorblok te transformeren tot een krachtige diesel. Snelheid, raffinement en een laag verbruik worden bij de 1.5 dCI van ZIP samengebracht tot een nieuwe dimensie in efficiency. Uitgebreide duurtesten op de openbare weg en op de testbank dragen daarnaast bij aan een betrouwbaar product.

 

131 pk, 320 Nm, 205 km/h!

De Megane 1.5 dCI van ZIP levert 131 pk en 320 Nm. Dat is 21 pk en 60 Nm meer dan origineel. De auto loopt soepeler door te toeren, accelereert vlotter en is schakellui te rijden. De topsnelheid van 190 km/h is verlegd naar 205 km/h. Inhalen in een hoge versnelling is geen probleem meer. En rijdt u met een caravan? Dan gaat het allemaal net wat gemakkelijker. 

Uniek is, dat ZIP deze voordelen heeft weten te combineren met een gelijkblijvende uitstoot van 88 g/km. De auto heeft daarmee het energielabel A, en behoort tot de zuinigste in zijn klasse.

 

ECE-cyclus

De testbanken van ZIP zijn uitgerust met geavanceerde meetapparatuur. Hiermee is het mogelijk een ECE-cyclus na te bootsen en tegelijktijd een uitlaatgasmeting te doen. Dit stelt ZIP in staat de afstelling van motoren efficiënter te maken. De Megane met Power Package verbruikt 3,2 liter op 100 km. Voor de chiptuning was dat 3,5 liter op 100 km.

 

Maatwerk

Het Power Package voor de Renault Megane 1.5 dCI is een maatwerk chiptuning. Wie net als ons wil genieten van het autorijden, kan voor 470 euro (excl. arbeidsuren) de Power Package bij elke ZIP vestiging laten monteren. We ontmoeten u graag!

 

Ervaring van klanten

Megane 1.5 dCI rijder Jaap:
"Alles wat de Megane tekort kwam heeft ZIPtuning weten te verbeteren. In de 6e versnelling trekt hij lekker door, terug schakelen hoeft niet meer. meer vermogen en een gelijkblijvend verbruik!"

Megane 1.5 dCI rijder Sander:
"De Megane dCI eco2 met GT onderstel schreeuwt om meer vermogen. Geweldig wat de tuning heeft gedaan met mijn spaardieseltje. Het is zowaar een sportieve auto geworden. De eerste milieuvriendelijk stationcar met hoge funfactor!"Pieter Paul Castelein