09 373 87 80
  • Bekijk extra vermogen
Database uitgebreid met tuning van motoren, quads, jetskis, boten, trucks en tractoren

Nu 2.251 extra voertuigen te tunen!

Altijd al wat meer pit in de motor van uw voertuig gewild? Check dan nu onze database en kijk wat ZIPtuning voor u kunnen doen. Ons bestand is recentelijk uitgebreid met maar liefst 2.251 extra modellen. En dan hebben we het niet alleen over auto’s! In onze database vindt u nu ook de tuning resultaten van motoren, quads, jetski’s, speedboten, trucks en tractoren.

 

Steeds vaker krijgen we de vraag of we ook andere motoren tunen dan die in de personenauto’s liggen. Klanten zijn aansluitend blij verrast als we die vraag met een volmondig ‘ja’ kunnen beantwoorden. Want niet alleen de motoren van trucks, maar ook die van vele jetski’s, moto’s, quads, tractoren en speedboten kunnen door ons worden getuned voor nog betere prestaties.

 


Ander type tuning

Het spreekt voor zich dat tuning van dit soort voertuigen anders gaat dan bij personenauto's. Zo kunt u bij jetski’s bijvoorbeeld niet het gaspedaalrespons aanpassen, aangezien een jetski deze niet heeft. Ook een koppeling geleidelijk opbouwen kan niet omdat niet alle type voertuigen over een koppeling beschikken. Maar dat wil niet zeggen dat we er helemaal niets mee kunnen!

 

Onze database is recentelijk uitgebreid met de volgende tuningen:

 

- Moto's & Quads: Aprillia, BMW, Buell, Can-am, Ducati, Easy Trike, Gilera, Kawasaki, KTM, MV Agusta, Piaggio, Polaris, Suzuki, Triumph, Yamaha
- Jetski's: Kawasaki, Yamaha, Seadoo
Boten: Yamaha, Volkswagen Marine, Volvo Penta, Suzuki
- Trucks: DAF, Scania, MAN, Renault, Volvo, Iveco, Mercedes-Benz, en nog veel meer.
- Tractoren: Case, Caterpillar, Claas, Deutz, Fendt, John-Deere, Massey-Ferguson, en nog veel meer.

 

In totaal zijn er maar liefst 2.251 (!) voertuigen bij gekomen.

 


Traktoren TuningZIPtuning gaat door!

Onze database breidt zich vrijwel dagelijks uit, dus vindt u uw motortype vandaag niet in ons bestand, dan staat hij er wellicht morgen wel bij. Zo zit er een dezer dagen weer een grote update voor personenwagens aan te komen.

Kortom, blijf onze database checken en ontdek wat wij voor u kunnen doen!