09 373 87 80
  • Bekijk extra vermogen
ZIPtuning Groningen is geopend

Vandaag opent ZIPtuning zijn vierde workshop in Hoogeveen

Vandaag opent ZIPtuning zijn vierde workshop in Hoogeveen

Vandaag opent ZIPtuning zijn vierde workshop in Hoogeveen. Hiermee rolt het chiptuningbedrijf zijn "ZIPtuning"-concept - waarin winkel en webshop elkaar versterken - verder uit. ZIPtuning komt hiermee tegemoet aan de klant die zaken wil doen zoals het hem uitkomt.

"Iedereen jaagt op dé internetconsument, maar die bestaat niet, "Klanten zien geen scheiding meer tussen online en offline shoppen. Ze eisen in de bedrijven dezelfde transparantie, actualiteit en service als op het web. Als fabrikant/retailer moet je daarin meegroeien."

Klanten van ZIPtuning merken dit meteen aan de ZIPtuning klanten service.

"Als fabrikant/retailer kun je je het beste onderscheiden met service. Met deze strategie zetten we daar op in. De workshop in Hoogeveen biedt daarom experience en expertise." Bezoekers vinden er apparatuur op dealer niveau, plasmaschermen in wachtruimtes met heerlijke koffie en actuele productinformatie en een team productspecialisten staat klaar om de klant zo optimaal mogelijk te bedienen. ZIPtuning heeft al fysieke vestigingen in Utrecht (NL), Evergem (BE), Parijs (FR) en nu ook Hoogeveen (NL).

Contact persoon: Rene Wilts.

ZIPtuning Hoogeveen
Pascalstraat 11
7903 BJ

T. 0528 262912
E. hoogeveen@ziptuning.nl