09 373 87 80
  • Bekijk extra vermogen
My ZIP Ride: Mercedes Benz Vito 122

Nog snellere service na tuning via Benny’s Vleesservice!

Nog snellere service na tuning via Benny's Vleesservice!

 

In deze nieuwe editie van “My ZIP Ride” hebben wij een klant met een zeer speciale wagen! Waarom deze wagen zo speciaal is leest u in dit interview. Dit keer hebben we gesproken met Benny van Es, eigenaar van Benny’s Vleesservice en al jaren vaste klant bij ZIPtuning.

 

Wie bent u?

Mijn naam is Benny van Es. In het dagelijkse leven rijd ik door het hele land met mijn bedrijfswagen. Ik ben namelijk de eigenaar van Benny’s Vleesservice Nijmegen. Wij leveren allerlei soorten vlees op locatie. Ons bedrijf heeft een stormachtige groei doorgemaakt, onder meer door een zelf ontwikkelde ”Benny’s Bal” gehakt die met name voor de horecabranche heel gebruiksvriendelijk is.

 

Welke wagen rijdt u?

Op dit moment rijd ik een Mercedes-Benz Vito 122 uit 2014 met 224 pk en 440 Nm. Deze wagen heb ik laten tunen omdat ik vond dat de wagen te weinig vermogen had en ik toch wel wat meer koppel wilde hebben. Daarnaast wilde ik wat vlotter door kunnen trekken als ik het gaspedaal intrap. De wagen heeft nu na chiptuning 262 pk en 583 Nm en dit bevalt mij erg goed!

 

Wat is er zo speciaal aan uw Mercedes?

De Mercedes is omgebouwd tot koelwagen, hierin vervoer ik mijn producten. Mijn wagen is hier helemaal op aangepast en daarom dus speciaal in vergelijking met andere wagens.

 

Waarom bent u zo tevreden over ZIPtuning?

ZIP helpt mij altijd heel snel, ook als ik een probleempje in de wagen heb dat niet aan de tuning ligt. Dit is nu al mijn 3e wagen die ik door ZIPtuning heb laten tunen en ik raad echt iedereen aan zijn/haar wagen door ZIPtuning te laten aanpassen. Ze hebben de wagen binnen 2-3 uur klaar en u merkt een wereld van verschil. 

 

Benny's Vleesservice ZIPtuningAls u weer een nieuwe wagen heeft zou u die dan ook door ZIP laten tunen?

Ja, dit zal ik zeker doen! Ze hebben mij iedere keer goed geholpen en daarom zou ik weer naar ZIP terug gaan. Al is ZIPtuning soms iets duurder dan andere tuners, ik ga voor kwaliteit en bij ZIPtuning krijg ik dat! Mijn wagen kan ik niet missen, dus kwaliteit staat bij mij voorop! Daarom ben en blijf ik vaste klant! Mijn slogan: “niet de goedkoopste wel de beste” is wat mij betreft ook van toepassing op jullie bedrijf.

 

ZIPtuning, nogmaals hartstikke bedankt voor de recente aanpassing van mijn Mercedes Vito 122.

 

Hartstikke bedankt voor uw tijd Benny! Mocht er wat zijn of wilt u een volgende wagen laten tunen dan kunt u altijd bij ons terecht!