close
loader
FR | NL
  • Bekijk extra vermogen

Chiptuning Methodes

Chiptuning Methodes
Bekijk extra vermogen

ZIPtuning zoekt nieuwe dealers

Dealer van ZIP wordt jij niet zomaar. ZIP is anders. ZIP is innovatie in techniek, ZIP is passie voor de klant, ZIP is kennis en ZIP is altijd de volle 100% inzet.

Wij gaan voor de hoogste kwaliteit en nemen geen genoegen met half tevreden klanten. Als dealer van ZIPtuning draag jij bij aan deze formule. Bij ZIP staat de klant centraal en daar doen we alles voor. Als ZIP-dealer lever je tuningen van superieure kwaliteit en ken je alle kneepjes van het vak.

Paul Castelein startte ZIP in 2003 in een garage in Utrecht en binnen no time groeide ZIP uit tot het grootste tuningbedrijf van Nederland met internationale vestigingen. Naast de hoofdvestiging in Utrecht heeft ZIP ook vestigingen in Evergem (BE), Utrecht (NL), Groningen (NL) en Parijs (FR). Vestigingen in Duitsland en de VS worden momenteel opgestart.

Elke kandidaat-dealer wordt onderworpen aan een intensieve screening en volgt een degelijke training vooraleer men mag handelen onder de naam ZIP. Als ZIP-dealer werk je met state-of-the-art technologieën. ZIP ontwikkelt en test alle software zelf op eigen testbanken. Elke klant krijgt een programmering op maat gemaakt. Het team van ingenieurs stelt duizenden auto’s per jaar af. De klant is koning en we doen alles om de hoogste kwaliteit te handhaven.

Wil u bijdragen aan ons succes? ZIP zoekt nog dealers in:

- Australië
- China
- Duitsland
- Frankrijk
- Oostenrijk
- de Verenigde Staten
- het Verenigd Koninkrijk
- Zweden

Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op +32 (0)9 253 63 55.Pieter Paul Castelein