close
loader
FR | NL
  • Bekijk extra vermogen
Bekijk extra vermogen

Auto Diagnose Centrum ZIPtuning

Diagnose Centrum ZIPtuning: voor het stellen van de juiste professionele diagnoses.

Heeft uw auto te maken met storingen waarvan de oorzaak onbekend is? Of foutcodes die blijven terugkomen? Jarenlange ervaring in de automotive sector heeft ervoor gezorgd dat wij uitgebreide kennis hebben opgebouwd in het opsporen van foutcodes en het stellen van de juiste auto diagnoses.

Door onze specialistische kennis, hoogstaande diagnose apparatuur en vakmanschap kunnen wij probleemloos de foutcodes van uw auto oplossen, DSG versnellingsbakken optimaliseren en snelheidsbegrenzers plaatsen of juist verwijderen. Dit is maar een kleine greep uit de werkzaamheden die de Diagnose Centrum van ZIP voor uw auto kan betekenen. Hieronder vindt u meer over de werkzaamheden dat ons Diagnose Centrum het vaakst uitvoert.

Pieter Paul Castelein

Meer Informatie Vraag Ons Diagnose Centrum

Auto Aankoopkeuring ZIPtuning

Auto Aankoopkeuring

Autokeuring, motorprestaties en analyse inwendige staat motor

Bent u van plan een gebruikte auto aan te schaffen, maar twijfelt u over de huidige staat van de auto? Zijn de huidige aankoopkeuringen niet uitgebreid genoeg? Wij helpen je.

 

Foutcode Uitschakelen

Foutcode Uitschakelen

Foutcode Diagnose Functionaliteit Uitschakelen

Heeft uw auto foutcodes die niet te verwijderen zijn door diagnose computers of door het vervangen van onderdelen? Is uw auto technisch helemaal in orde maar toch branden er storingslampjes in uw dashboard? Wij hebben de oplossing!

 

Snelheidsbegrenzer Verwijderen/Plaatsen

Snelheidsbegrenzer Verwijderen/Plaatsen

Verlost zijn van een snelheidsbegrenzer of een snelheidsbegrenzer plaatsen?

Wilt u eindelijk verlost zijn van de snelheidsbegrenzer dat uw auto heeft? Of wilt u juist een snelheidsbegrenzer laten plaatsen? Veel auto's hebben een elektronische snelheidsbegrenzer. Geen probleem, ons Diagnose Centrum kan dit softwarematig verwijderen. Ook kunnen we juist een snelheidsbegrenzer plaatsen. Aan uw de keuze.