close
loader
FR | NL
  • Bekijk extra vermogen
Bekijk extra vermogen

Tuning onderdelen op maat met TÜV certificering en motorgarantie

Tuning op maat!

ZIPtuning biedt een totaaloplossing voor je auto. Naast chiptuning tunen we je auto zowel optisch al technisch. Helemaal zoals jij het wilt hebben!

Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat alleen uit hoogwaardige performance parts waar we volledig achter staan.

Ons team van monteurs en ingenieurs levert vakmanschap op maat. Uw wagen is door ons breed assortiment van kwalitatieve producten helemaal naar wens aan te passen. Om de kwaliteit te garanderen werken we volgens de ISO 9001-normen. Zo bezorgen we u de wagen van uw dromen!

We leveren meerdere Power Kits en performance parts. Om het overzichtelijk te houden, bieden we verschillende stages aan. We helpen jou graag bij het kiezen van een upgrade, zodat je de beste keuze maakt naargelang je wensen en verwachtingen. Alles is mogelijk!


Stage 1: Chiptuning

Bij de eerste stage wordt het motormanagement aangepast of een extern ECU geplaatst. Dit zorgt voor meer vermogen en een gunstiger verbruik. Als jij nog fabrieksgarantie hebt, dan nemen we die kosteloos over (tot max. 2 jaar of 100.000 km). Op de softwareaanpassing krijg je 3 jaar garantie, ongeacht de leeftijd van jouw auto.


Stage 2: Chiptuning + performance parts

Voor steeds meer modellen is bij ZIPtuning een stage 2 beschikbaar. Naast het motormanagement gaan we ook mechanische onderdelen upgraden. Meestal gaat het dan over een geavanceerd in- en uitlaatsysteem. Als de luchtdoorvoer verbeterd wordt, is extra vermogen het resultaat. De sportievere sound en verbeterde gasrespons zijn dan weer mooi meegenomen.


Stage 3: Chiptuning + geavanceerde aanpassingen

Wanneer een stage 3 tuning beschikbaar is voor jouw wagen, dan kan je naast de chiptuning opteren voor een aantal ingrijpende aanpassingen zoals bv. een turbokit, supercharger of compressorpully. De software wordt natuurlijk mee aangepast waardoor jouw motor op z’n scherpst wordt afgesteld.
 

Overige aanpassingen

Naast het aanpassen van de motor is het bij ZIPtuning ook mogelijk het onderstel en remsysteem van je auto aan te passen.Pieter Paul Castelein