09 373 87 80
  • Bekijk extra vermogen

Kijk 'stiekem' bij ons naar binnen


Een keuze maken is soms best lastig. Natuurlijk kunnen wij wel roepen ‘kom bij ons!’, maar zo gemakkelijk halen wij u niet over. U wilt weloverwogen een beslissing maken. Dat doet u op basis van wat u over ons hoort, leest en ziet. Het liefst zou u even langs willen komen en een indruk van ons bedrijf krijgen. Tenslotte wilt u wel zeker weten of uw wagen bij ons in goede handen is. Maar ja… u heeft geen tijd. Snappen we. Mogen wij u daarom uitnodigen voor onze virtuele tour? 


Zo krijgt u toch een indruk van wie wij zijn en wat wij doen, zonder dat u meteen in de auto moet springen en langs moet komen. Bovendien doet u het ‘stiekem’, kijkt u over onze schouder mee, zonder dat wij weten dat u er bent. Heerlijk anoniem, dus. Vrijblijvend en discreet. Kom. Kijk maar. Wij hebben niets te verbergen!

 

Aangenaam wachten

Onze 'virtuele tour' laat u kennismaken met onze vestiging in Gent. U ziet ons bedrijf van buiten, maar zeker ook van binnen. Zoals onze wachtruimte, waar het aangenaam toeven is, terwijl wij uw wagen aanpassen (‘klaar terwijl u wacht’). Een gezellige plek, waar de tijd sneller gaat dan u denkt. Met tv (Top Gear!), internet, werkplekken om gewoon verder te gaan met uw werkzaamheden, koffie, thee, et cetera.

 

Lekker rondneuzen

Bekijk ook onze tuningsruimte. Hier wordt de software uitgelezen en geüpload naar de programmeurs. In deze ruimte kunnen wij straks ook voor u bezig zijn. Werp ook een blik in de werkplaats, waar alle te tunen auto’s - en onze Superflow testbank - te vinden zijn. Virtueel kunt u hier zonder problemen rondneuzen, in het echt mogen hier geen bezoekers zonder begeleiding komen. Maar omdat we weten dat iedereen tijdens de virtuele tour nergens aan zal zitten…


Wij zorgen ervoor dat uw wagen snel en vakkundig onder handen wordt genomen. Zeker weten, u zult aangenaam verrast zijn. En nee, dat kunt u niet nu ook al virtueel meemaken. Dat laten wij u graag spoedig aan den lijve ondervinden. Daarom zeggen we vol overtuiging: 'Graag tot snel!'


 Helaas is de Virtuele Tour momenteel niet beschikbaar op mobieltjes en tablets!